skoljobb.se

Grundskolelärare till Rönnowska skolans Individuella program

Ansök nu

Grundskolelärare till Rönnowska skolans Individuella program

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rönnowska skolan är Helsingborgs största yrkesgymnasium. Hos oss går ca 830 elever med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Skolan ligger centralt i Helsingborg, nära Knutpunkten. Rönnowska skolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete där du som pedagog får vara delaktig i vårt fortsatta arbete.
Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
På Rönnowska skolans Introduktionsprogram Resurs är vi nu i behov av en lärare mot grundskolans senare år. Du kommer att arbeta med erfarna och engagerade lärare som lägger fokus på elevernas utveckling och som har för vana att arbeta ämnesintegrerat.
Mentorskapet ingår och är särskilt viktigt då varje elev har sin individuella studieplan.
Hos oss är målet att våra elever når sina uppsatta mål och kan gå vidare till andra studier eller ut i arbete. Du kommer att samverka med elevens nätverk, bland annat BUP, Elevhälsa, HAB och Soc.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolenivå upp mot åk 9.
Du har mycket god kunskap och erfarenhet av att arbeta elever med NPF. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.
Du är en lagspelare med fokus på lösningar och bidrar till en trevlig arbetsmiljö.
Kunskap i digitala verktyg är viktigt då vi använder oss av plattformen It´s Learning.
Det är meriterande om du har vidareutbildning och fördjupad kunskap inom området specialpedagogik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Grundskolelärare till Rönnowska skolans Individuella program

Helsingborgs Stad