skoljobb.se

Grundskollärare 1-3 alternativt 4-6

Ansök nu

Grundskollärare 1-3 alternativt 4-6

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till en positiv arbetsplats på Hovslättskolan!

Ditt nya jobb!
Vi söker en lärare som ska jobba i åk 1-3 alternativt 4-6 beroende på kompetens och behörighet, from med vårterminen 2020. Du kommer att ingå i ett arbetslag med erfarna pedagoger som har tydlig struktur och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i årskursen. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat. 
I din roll som lärare på Hovslättsskolan jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och att eleverna känner att skolan ger en känsla av sammanhang och trygghet. Vi strävar mot våra ledord Trygghet, Kunskap och Glädje.

Välkommen till oss!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 330 elever. Skolan är idag två-parallellig. Antalet anställda är drygt 45 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghet- och värdegrundsarbete. 

Kompetenskrav
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i åk 1-3 alternativt 4-6 beroende på kompetens och behörighet. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.  IT-kunskaper är ett krav. Som person är du en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Länk till film om att vara lärare i Jönköpings kommun/Hovslätt
Länk till Hovslättsskolans hemsida

Vill du veta mer
Rektor Åsa Selvander, 036-103760
Bitr rektor Marcus Mohlin, 036-103761
Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747
Lärarförbundet Marika Lindberg, 0730-288049

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Grundskollärare 1-3 alternativt 4-6

Jönköpings kommun