skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. 
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt
måltidsverksamhet.

Ösmo F-3 är ett rektorsområde med två skolenheter Tallbackaskolan F-3 och Vanstaskolan F-3. Båda skolorna har ca 180 elever. Vår verksamhet växer och vi kommer till höstterminen 2019 att ha en 5 parallelligt rektorsområde i 2 av 4 årskullar. Nu söker vi Grundskollärare F-3/Förskollärare för att möta vår tillväxt. Ösmo F-3 arbetar aktivt med trygghet, lärande och utveckling. Vi är ett rektorsområde med mycket positiv anda och vilja att utveckla verksamheten med fokus på aktiv undervisning och hög måluppfyllelse. Vi har alltid eleven i fokus och vårt gemensamma förhållningssätt med närvarande pedagoger och samarbete mellan skola och fritids är en framgångsfaktor för vårt trygghetsarbete. Ösmo ligger en mil norr om tätorten Nynäshamn och ca 5 mil från Stockholm. Båda skolorna ligger ca 5 minuter från pendeltågsstationen.

Arbetsuppgifter

Vi söker utbildad Grundskollärare till Tallbackaskolan då vår verksamhet växer och vi kommer utöka med en parallell höstterminen 2019. Du kommer att vara mentor för år 1 med ansvar för planering och undervisning samt utveckling tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ingå i lärarlaget som är inne i en utvecklingsfas där alla pedagoger aktivt driver en positiv skolutveckling tillsammans. Vi arbetar med formativt förhållningssätt enligt Dylan Williams lärmoduler som leds av våra processledare samt pedagogisk utvecklings med skolverkets bedömningsstöd och kollegialt lärande i kärnämnena.

Kvalifikationer


Du är behörig Grundskollärare i år 1-3. Du är väl förtrogen med läroplanen. Vi söker dig som är öppen för teamarbete, tar initiativ, planerar för att uppnå resultat. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har erfarenhet av att arbeta i åldrarna F-3 och har intresse av att utveckla arbetet och höja kvalitén enligt uppdragsbeskrivningen.
Vi uppmuntrar kreativitet och servicekänsla. Erfarenhet är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Eller enl. ök
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

100% dagtid Ferietjänst
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019/0003/606-3

Lön

Löneform: Månadslön.
Månadslön

Anställning

1

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

Kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via kontaktcenter

08-520 680 00 

Jenny Ögren

Rektor Ösmo skolor F-3 08-520 735 09 jenny.ogren@nynashamn.se

Grundskollärare 1-3 till Tallbackaskolan F-3

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb