skoljobb.se

Grundskollärare

Vill du ha roligt på jobbet och känna att du är en viktig förebild? Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan, vi skapar lärglädje hela vägen!

Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med både grundskola och grundsärskola. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 50 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning och så klart Lärglädje hela vägen!

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, trygghet, glädje och respekt.Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Som lärare i grundsärskolan förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. I uppdraget ligger även att organisera verksamheten tillsammans med lärarkollegor och elevassistenter och skapa en balans där undervisning står i fokus. Som lärare har du huvudansvaret för undervisningen och bedömning enligt grundsärskolans styrdokument. Du bidrar också med din kompetens och erfarenhet till hela arbetslaget.

Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här. Hög flexibilitet och tydligt ledarskap är ett måste! Det innebär att du har en förmåga att snabbt ställa om till dagens förutsättningar. För att lyckas i din roll har du förmåga att sätta dig in i elevernas situation och kan möta dem där de befinner sig. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att hålla strukturer. Kreativitet och helhetssyn är ledord för dig, vilket innebär nyfikenhet och öppenhet för att finna nya lösningar och pröva nya sätt tillsammans för att möta alla elevers behov.  Tillsammans utvecklar vi vår skola!

Din kompetens
Du som söker har lärarlegitimation att undervisa i årskurs 1-6. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i grundsärskola.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper avseende alternativa lärverktyg. Alla våra elever har en egen lärplatta och våra klassrum är utrustade med modern digital teknik. Meriterande är också att du har arbetet med Inprint/bildstöd och TAKK.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske löpande. 

Vill du veta mer?
Rektor Marika Eskdahl 036-10 65 36
Biträdande Rektor Marielouise (Mimmi) Johansson 036-10 58 80
Linn Pettersson, Lärarförundet 036- 10 65 06

Dela detta jobb

Grundskollärare

Jönköpings kommun