skoljobb.se

Grundskollärare 4-6 Sv/SO

Ansök nu

Grundskollärare 4-6 Sv/SO

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och ca 115 medarbetare. Alla i teamet är delaktiga i elevernas kunskapsinhämtning och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet.

Tungelsta skola söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i SV/SO. Ditt uppdrag blir att undervisa elever i Sv/So på ett varierat, kreativt och laborativt sätt. Vi vill att du med dina kunskaper i ämnena, pedagogik och erfarenheter optimerar elevernas måluppfyllelse.

Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. På Tungelsta har personalen ett tydligt elevfokus och arbetar medvetet för att eleverna ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Dela detta jobb

Grundskollärare 4-6 Sv/SO

Haninge kommun