skoljobb.se

Grundskollärare 4-6 Sv/SO till Bårslövs skola

Ansök nu

Grundskollärare 4-6 Sv/SO till Bårslövs skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Bårslövs skola är en F-6 skola med cirka 270 elever som ligger mitt i Bårslöv med nära till naturen. Du tar dig enkelt till Bårslöv med regionbuss från Helsingborg och hållplatsen ligger precis bredvid skolan, alternativt två minuters bilväg från E6/E20.

På Bårslövs skola förväntas du att tillsammans med kollegor och elever arbeta efter våra ledord Med glädje, trygghet och motivation lyckas alla elever bli sitt bästa jag. Vi är inne i en kreativ utvecklingsprocess där vi arbetar med digitalisering, lärmiljöer samt hur vi med varierade arbetsmetoder, sätter eleven i centrum för att skapa bästa möjliga lärande. Förändring är normen. Med bra relationer, sköna lärmiljöer inne och ute, utrustning för varierande behov och digitala verktyg för varje elev gör vi på Bårslövs skola tillsammans allt för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

För oss är det viktigt att vi i det personliga mötet med våra elever fångar dem utifrån deras intressen och hjälper dem att skapa de bästa möjliga förutsättningar för de mål de sätter för sin framtid.

Hos oss möter du engagerade kollegor som tycker det är viktigt med nära relationer och glädje i undervisningen, vilket skapar den bästa motivationen för lärande. Vi ser lärande som en grupprocess där eleverna är delaktiga i planering och genomförande av våra aktiviteter. Vi tror på att arbeta tillsammans kollegialt och kollaborativt i team tillsammans för en högre delaktighet, kompetens och ett utvecklande uppdrag för varje pedagog. Du har hög digital kompetens och engagemang att dela med dig till kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för undervisning med inriktning mot åk 4-6 utifrån din behörighet och skolans behov. Du inspirerar och motiverar eleverna i lärandet och skapar möjligheter för dem att nå högre måluppfyllelse. Genom din kreativitet, engagemang för eleverna, lustfyllda arbetssätt och motiverande undervisning bidrar du till att eleverna får en bra grundutbildning genom att träna dem i förmågor, ämneskunskaper samt i sociala relationer. Du hjälper dem att skapa bra målbilder för framtiden.

På Bårslövs skola ser vi lärande som en grupprocess där eleverna är delaktiga i planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.

Hos oss lämnas du inte ensam i uppdraget utan du arbetar i team tillsammans med kollegor i samma årskull, men också i arbetslag med ansvar för åk 4-6. För oss är det viktigt att skapa team där vi alla bidrar till helheten utifrån våra kompetenser, arbetar kollaborativt och kollegialt och stöttar varandra och delar med oss av våra kunskaper, idéer och tankar till förbättring.

Till din hjälp i arbetet finns också ett komplett elevhälsoteam med alla professioner representerade.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med undervisningsbehörighet i svenska, SO samt gärna engelska eller bild för åk 4-6. Du har erfarenhet av arbete som lärare.

Du har ett stort hjärta, är bra på att skapa relationer och är nyfiken på eleverna och deras lärande. Din elevsyn är inkluderande och du har förmåga att se hur den enskilde elevens behov liksom gruppens bäst ska tillgodoses. Du har en tro på eleven och dess kompetens och att alla kan utvecklas.

Du är en varm person som har lätt att skapa relationer och har en god social förmåga att möta elever med skiftande behov. Du är en tydlig ledare för gruppen med ett gott personligt ledarskap som ser vad som behöver göras både i tillfället men också på längre sikt och som inspirerar både elever och dina arbetskamrater i vårt gemensamma lärande.

Du som söker dig till oss är en lösningsfokuserad, prestigelös, nytänkande lagspelare som delar med dig av dina kunskaper och arbetar kollaborativt för att lära mer och utvecklas tillsammans samt bidra till utveckling av hela verksamheten.

Du är digitalt kompetent och använder de lärverktyg som bäst behövs utifrån olika arbetsområden, elevernas behov och olika lärsituationer.

Hos oss möter du ett tillitsbaserat ledarskap där vi har stort förtroende för dig som medarbetare och vill att du är med och utvecklar verksamheten utifrån din roll och dina kompetenser. När vi alla delar med oss och bidrar blir vi också bäst!

Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen till Bårslövs skola. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Grundskollärare 4-6 Sv/SO till Bårslövs skola

Helsingborgs Stad