skoljobb.se

Grundskollärare 7-9 SO 50-100%

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2020-01-29

Ansök nu

Grundskollärare 7-9 SO 50-100%

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Zederslundsskolan (skolår 7-9) är en skola med kunskap i centrum. Skolan ligger i ett lugnt och lummigt område i centrala Motala. Det är nära till bland annat hamnen, olika idrottsanläggningar, Göta kanal, Bondebackas grönområde, bussar och tåg. På Zederslundsskolan går det ca 300 elever fördelade på 12 st. klasser. Skolans lokaler är moderna, ljusa, välskötta och ändamålsenliga. Alla lektionssalar har en projektor och vissa salar har en smartboard. Alla elever får låna en elev-pc som fungerar som ett pedagogiskt verktyg. Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever.
ARBETSUPPGIFTER
Till Zederslundsskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i SO-ämnena och gärna något mer ämne. Tillsammans med skolans andra SO-lärare planerar och ansvarar du för SO-undervisningen i åk 7-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och mentorsskap ingår i tjänsten. Du arbetar inkluderande, följer upp, utvärderar och justerar ditt arbete utifrån resultat och behov, allt enligt skolans systematiska kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation för arbete i årskurs 7-9 med behörighet att undervisa i SO.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare 7-9 SO 50-100%

Motala kommun