skoljobb.se

Grundskollärare åk 1-3

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Grundskollärare åk 1-3

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Vätternskolan (skolår F-6) är en skola för alla där elever, föräldrar och personal upplever att det finns trygghet, tillit och gemenskap. Skolan kännetecknas av en mycket god sammanhållning, ett varmt klimat och engagerade lärare och en plats där vi ställer upp för varandra. Målet med verksamheten är att alla skall lyckas utifrån sina förutsättningar och grunden till det är ett positivt skolklimat, personalens engagemang och pedagogisk skicklighet. Vi ställer krav och har höga förväntningar på varandra. Skolan skall vara en plats som känns spännande och utmanande att gå till. Skolans arbetslag tar ett stort ansvar för elevernas kunskapsutveckling i ett nära samarbete med hemmen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett tre-lärarsystem. Vi söker dig som har förmåga att planera, genomföra och utvärdera undervisningen enligt LGR 11. Vi ser gärna att du har så bred kompetens och behörighet som möjligt för att på bästa sätt kunna ta ett helhetsansvar för undervisningen i klassen. Vi söker tre lärare till 1-3 på Vätternskolan som alla ska arbeta i något av de tre team som finns idag.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år. Bred behörighet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du:
- är väl insatt i verksamhetens styrdokument
- har god förmåga att samarbeta och kommunicera med barn, föräldrar, kollegor och skolledning
- har god förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt
- är kreativ, lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för hinder
- deltar aktivt i skolans värdegrunds- och utvecklingsarbete

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 1-3

Motala kommun