skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Bårslövs skola arbetar vi efter ledstjärnan ”Med glädje, trygghet och motivation lyckas alla elever bli sitt bästa jag”. Med sköna miljöer, bra lokaler och utrustning för varierande behov, gör vi på Bårslövs skola allt för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Hos oss möter du engagerade kollegor som tycker det är viktigt med nära relationer och glädje i undervisningen, och vi ser till att ha roligt ihop!

Just nu är skolan inne i en kreativ utvecklingsprocess där vi arbetar med digitalisering, lärmiljöer samt hur vi sätter eleven i centrum för att skapa bästa möjliga lärande.

Bårslövs skola är en F-6 skola med cirka 280 elever som ligger mitt i Bårslöv med nära till naturen. Du tar dig enkelt till Bårslöv med regionbuss från Helsingborg och hållplatsen ligger precis bredvid skolan, alternativt två minuters bilväg från E6/E20.

ARBETSUPPGIFTER
Inför höstterminen 2018 söker vi en grundskollärare med inriktning mot åk 1-3. Du ansvarar för undervisning utifrån din behörighet och skolans behov. Du bidrar till att eleverna får en bra grundutbildning genom att träna dem i förmågor, ämneskunskaper samt i sociala relationer. Vi vill åstadkomma en kultur på skolan där det är coolt att plugga för att få goda studieresultat. Därför blir ett viktigt uppdrag att göra undervisningen motiverande och lustfylld för alla elever, samt hjälpa dem att skapa bra målbilder för framtiden.

På Bårslövs skola ser vi lärande som en grupprocess där eleverna är delaktiga i planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Hos oss lämnas du inte ensam i uppdraget utan du arbetar i team tillsammans med kollegor i samma årskull, men också i arbetslag med ansvar för åk 1-3. Till din hjälp finns också ett komplett elevhälsoteam med alla professioner representerade.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med undervisningsbehörighet i svenska och matematik gärna i kombination med andra ämnen för åk 1-3. Du har ett stort hjärta och är nyfiken på eleverna och deras lärande. Din elevsyn är inkluderande och du har förmåga att se hur den enskilde elevens behov liksom gruppens bäst ska tillgodoses.

Du är en lagspelare och relationsbyggare med goda ledaregenskaper som inspirerar både elever och dina arbetskamrater i vårt gemensamma lärande. Du är bekväm med att använda IKT för lärande då skolan har ett digitalt lärverktyg per elev.

Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot att välkomna dig till ett vinnande team! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan. Är du nyutbildad lärare så finns det erfarna kollegor på skolan som stöttar dig till att komma in i yrkesrollen på ett tryggt sätt.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Grundskollärare åk 1-3 till Bårslövs skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-25

Ansök nu

Dela detta jobb