skoljobb.se

Undersköterska

Företag Akedo Omsorg AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-05-26

Ansök nu

Undersköterska

Om oss
Akedo Omsorg AB startade 2009 och har idag ca 130 medarbetare. Vi är en stolt personalgrupp för att vi bland annat har haft besök av Sveriges äldreminister samt att VD Maria Zaade kom på andra plats i Årets Tara Kvinna i Tara magasinet 2016. 

Akedo brinner för allas utveckling, välmående och har som mål att alla ska ha ett sådant trivsamt jobb som möjligt för att tillsammans kunna ge den bästa vården. 

Ledningen består av tre kvinnor som med positiv energi och fötterna på jorden brinner för personalen och kunderna. De engagerar sig i samhällsfrågor och jobbar aktivt för att äldreomsorgen ska bli bättre.
Akedos värderingar genomsyrar hela företaget. Akedos värdegrund är, nytänkande, flexibilitet, engagemang, kompetens och respekt. 

Om dig
Nu söker vi en till person till vårt team på Akedo Omsorg AB. Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller erfarenhet som vårdbiträde. Du ska vilja vara med och bidra till en bättre äldreomsorg och bidra till företagets utveckling. Arbetet kräver ett stort ansvar men du har alltid stöd från enhetschef och VD på kontoret. 

Du ska vara glad och driven och vilja komma med idéer om hur vi tillsammans kan bli bättre. Vi söker därför dig som har en omvårdnadsutbildning/USK. Du ska vara trygg i din arbetsroll, vi värdesätter personliga egenskaper som ansvarsfull, hjälpsam, glad, positiv samt kan organisera och se lösningar. 

Du kommer få vara med och jobba med vårt härliga team som finns i Sollentuna. Vi är idag näst störst inom hemtjänsten i Sollentuna och fick ta emot priset Årets Företagare 2015 i Sollentuna Kommun. Vi har ca 240 kunder som vi dagligen hjälper och vårt mål är att hålla kundnöjdheten på topp.

Din profil
Utbildning

MERITERANDE
Gymnasial utbildning
Kompetenser

MERITERANDE
Vård av äldre

Körkort
B  

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en till person till vårt team på Akedo Omsorg AB. Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde och vill jobba inom hemtjänsten och personlig assistans. 

Arbetsuppgifterna är att bland annat hjälpa de äldre och andra behövande med det vardagliga livet. Du ska kunna hantera matlagning, städning, inköp och omvårdnad.  Du ska kunna ha ett effektivt och lösningsfokuserat tänk då arbetet kräver flexibilitet.

Du ansvarar själv för ditt arbete hos kunder. I samråd med koordinator och kund planerar samt utför du insatserna utifrån kundens behov. Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna tillhandahas i din arbetstelefon och innefattar omvårdnadsinsatser, därför är det viktigt att du har en viss vana av smarttelefoner. Att kunna svenska i tal och skrift är ett krav då dokumentation och kommunicera med kunderna ingår i din arbetsuppgift. Vi ser fram emot att träffa Dig som vill ingå i vårt sammansvetsade hemtjänstteam.

Sommarvikarie
Är du student eller av någon annan anledning bara kan arbeta kvällar och helger har vi tjänsten för dig! Så väl ny som erfaren får du möjlighet att växa i din yrkesroll

Dela detta jobb

Undersköterska

Akedo Omsorg AB