skoljobb.se

Grundskollärare åk 1-6

Regioner
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Grundskollärare åk 1-6

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Röda Berga

Skolan är centralt belägen i Smedjebacken. Skolan har ca 300 elever som kommer från olika delar av kommunen. Skolans placering erbjuder fina grönytor, närhet till skog och mark. Personalen och eleverna trivs tillsammans och ser frågor som rör kunskaper, studiero, trygghet, motivation och tolerans som självklara och viktiga frågor att arbeta med. Tjänsten är deltid med en omfattning på 75%. Du kommer att ansvara för viss undervisning i åk 1-6 och ingå i ett arbetslag tillsammans med andra lärare.   

Arbetsuppgifter

Precis som oss, arbetar du utifrån grundtanken att vi finns till för eleverna. Du sätter eleven i centrum i din undervisning och du ser det som
självklart att hitta lösningar som gör att alla elever lyckas i ditt klassrum och på vår skola. Du är väl förtrogen med uppdraget i läroplanen och du har ett ledarskap i klassrummet som präglas av struktur, tydlighet och lugn. Du följer upp elevers kunskapsutveckling i nära samarbete med kollegor, elevhälsan och hemmet.
Du använder även "extra anpassningar" på ett sätt som gör att enskilda elever lyckas i skolvardagen utifrån sina individuella förutsättningar. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.  

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundskollärare.

Personliga egenskaper

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer. Du ska ha ett förhållningssätt och bemötande
som fokuserar på att se möjligheter och att utforma lösningar som gynnar alla elevers uppfyllelse av kunskapsmålen. Du har god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och identitetsskapande. Du har god förmåga till samarbete och du ser IT som en naturlig del av vardagen och ett självklart inslag i arbetet med undervisningen.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 1-6

Smedjebackens kommun