skoljobb.se

Grundskollärare åk 1-6

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

Grundskollärare åk 1-6

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Dansäterskolan (skolår F-6 och fritids) ligger i Borensberg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare för att undervisa i åk 1-6 . Du har ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av din undervisning samt för bedömning av elevernas kunskapsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år och gärna med behörighet i engelska.

Vi lägger stor vikt vid att du:
- är väl insatt i verksamhetens styrdokument.
- har god förmåga att samarbeta och kommunicera med barn, kollegor och föräldrar.
- har god förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt.
- är kreativ, lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för hinder.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 1-6

Motala kommun