skoljobb.se

Grundskollärare åk 1-6 idrott, No och Matematik

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Grundskollärare åk 1-6 idrott, No och Matematik

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare till Tjällmo skola. På skolan går elever från Förskoleklass till och med åk 6. Här står kunskap, trygghet och rörelse i fokus. Vi erbjuder dig en väl inarbetad organisation med möjlighet till bra kollegehandledning. Du undervisar främst i åk 3-6 och har även ansvar för något av våra ansvarsområden.

Eventuellt kan ett försteläraruppdrag bli aktuellt. Detta annonseras och söks separat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolan med behörighet att undervisa i idrott, No och matematik i åk 3-6.
Ytterligare ämnen är meriterande.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 1-6 idrott, No och Matematik

Motala kommun