skoljobb.se

Grundskollärare åk 2 till Furuhällsskolan i Mölnlycke

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Grundskollärare åk 2 till Furuhällsskolan i Mölnlycke

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Furuhällsskolan är en F-5 skola nära Mölnlycke centrum som har goda buss- och tågförbindelser till både Göteborg och Borås. På skolan går ca 350 barn. Skolan är belägen i ett villaområde med närhet till naturen och vår skolskog som vi använder under elevernas hela dag på skolan.

På Furuhällsskolan arbetar vi tillsammans i arbetslag för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt mot läroplanens mål. Varje arbetslag består av fritidspedagoger, förskollärare och grundskollärare som har ett gemensamt ansvar för elevens hela skoldag. På fritidshemmen är eleverna fördelade på fem avdelningar.

Eleverna på skolan har tillgång till en egen iPad och ges goda förutsättningar att arbeta med digitalisering i alla ämnen.

På Furuhällsskolan arbetar vi för:
• Goda möten
• Lärande som rustar eleverna för framtiden
• Nära samverkan mellan skola och hem
• Ansvarstagande för miljön, skolan har Grön flagg

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare som ska undervisa i åk 2 på Furuhällsskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget och den dagliga undervisningen med gemensamt ansvar för planering, genomförande, uppföljning och bedömning av elevernas kunskaper.

Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du som söker
• Ska vara legitimerad lärare. Det är även möjligt att komma ifråga för tjänsten om du inväntar din legitimation.
• Ser det som en styrka att arbeta i arbetslag.
• Vill utveckla din undervisning och arbeta systematiskt med att planera, genomföra och bedöma elevernas kunskaper.
• Anpassar undervisningen på gruppnivå för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt utifrån sina förutsättningar.
• Tycker att vårdnadshavarna är en viktig resurs i ditt arbete.
• Har förmåga att skapa goda relationer och har ett tydligt och professionellt bemötande i dialog med elever och vårdnadshavare.
• Är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 2 till Furuhällsskolan i Mölnlycke

Härryda kommun