skoljobb.se

Grundskollärare åk 3-4

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-08-27

Ansök nu

Grundskollärare åk 3-4

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Skolenhet Karlsund/Smedsby består av Karlsund skola och Smedsby skola. Karlslund skola (skolår F-5 och fritids) är den lilla skolan med hjärta och engagemang. Våra värdeord är hänsyn, respekt, artighet, ärlighet och hjälpsamhet som genomsyrar vår verksamhet. Smedsby skola (skolår F-6 och fritids) ligger i utkanten av Motala med närhet till sjön Vättern och vacker natur. Smedsby skola har en utomhusprofil som främjar hälsa och rörelse.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en grundskollärare till Smedsby skola som kommer att ha undervisning i årskurs 3-4 samt alla i övrigt till yrket förekommande arbetsuppgifter.
På Smedsby skola arbetar vi för att stärka den tillgängliga lärmiljön för alla elever. Vi arbetar med utomhuspedagogik och i det kollegiala lärandet utvecklar vi undervisningen tillsammans. Du ska vara en positiv person som vill bidra till skolans utveckling i team tillsammans med andra.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever.


ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 3-4

Motala kommun