skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-02-25

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Charlottenborgsskolan (skolår F-6 och fritids) ligger i en mångkulturell stadsdel i Motala vilket gör att vi arbetar mycket med språkutvecklande arbetssätt i alla skolämnen. Vi har flera års erfarenhet av att använda IKT i undervisningen. Vår närhet till skyddade naturområden är en stor resurs för oss i lärprocessen. Vår fritidsverksamhet förlägger regelbundet aktiviteter utomhus och arbetar även med organiserade rastaktiviteter under skoldagen.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 4-6 i ämnena Ma och No. Om du inte har legitimation i dessa ämnen kan det bli aktuellt med undervisning i andra ämnen. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i flera ämnen.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma och No. Engelska och SvA är meriterande.

Vi ser gärna sökanden med fler ämnen i legitimationen.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6

Motala kommun