skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6

Regioner
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Välkommen till Björkviks skola! 

Björkviks skola är en F-6-skola med förskoleklass och fritidshem. Skolan ligger cirka 3 mil utanför centralorten Katrineholm och i nära anslutning till förskolan i Björkvik. Det finns gott om lokaler av olika storlekar och skolan har tillgång till en fantastisk lärandemiljö, både inomhus och utomhus, med närhet till skog och natur. Mitt i skolan finns skolbiblioteket, vilket även är en filial öppen för allmänheten. 

Det går ca 75 elever på skolan och 50 av dessa är inskrivna på fritidshemmet Tallkotten. Vi arbetar både i åldershomogena och åldersblandade klasser vid Björkviks skola. Medarbetarna tillhör ett gemensamt arbetslag men är också uppdelad i två arbetslag, ett för lärare och förskollärare och ett för personalen på fritidshemmet. Vi är just nu inne i ett spännande projekt för likvärdig skola med ledorden Samverkan-Samarbete-Samsyn med syfte att utveckla samarbetet mellan skolan och fritidshemmet. På skolan finns även ett elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator och rektor. 

Björkviks skola deltar i Katrineholms kommuns digitala resa och samtliga elever har tillgång till en egen iPad. Som anställd får Du tillgång till en Mac och en iPad som arbetsverktyg och våra lärsalar är utrustade med Smartboards. 

För mer information: https://www.facebook.com/bjorkviksskola

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med oss kommer du att fortsätta utveckla arbetet med elevernas lärande och arbeta för ökad måluppfyllelse. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av undervisning samt uppgifter som hör till undervisningen och du kommer att ansvara för att planera, undervisa, dokumentera och följa upp undervisningen utifrån våra styrdokument. Du får möjlighet att samarbeta med lärare och fritidshemspersonal på skolan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är grundskollärare i årskurs 4-6 och som har lärarlegitimation. 

Vi sätter stort värde på gott ledarskap och vill att du ska kunna leda och motivera andra, se alla elevers behov och kunna anpassa undervisningen utifrån behoven. 

Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att lyssna och kommunicera. Du ska bidra till att dela på arbetslagets arbetsuppgifter och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Du ska tillföra entusiasm och energi i kollegiet och ha förmåga att skapa engagemang. Det är viktigt att du kan kommunicera och samarbeta med både elever, föräldrar och kollegor. 

Det är viktigt att du ser möjligheter, tar tillvara på elevernas kunskaper och idéer samt tar initiativ till nya förslag och arbetssätt. Det är betydelsefullt att du kan skapa engagemang och delaktighet och få eleverna engagerade i sin utveckling mot målen.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05. eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-22

Arbetsgivarens referensnummer: C25707/2019

Upplysningar lämnas av:

Helena Boman
Rektor
Telefon: 0150-57376

Facklig(a) företrädare
Lärarförbunden, nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6

Katrineholms kommun