skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2018-12-24

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Skolgårda skola (skolår F-9 och fritidshem) ligger i de anrika kvarteren runt Motala Verkstad, med närhet till centrum, Borenshults slussar och naturen. Skolgårda har valt att profilera sig med fokus på måluppfyllelse, trygghet och trivsel, och är inte utan anledning stolta över våra goda resultat! Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i åk 4-6 arbetslag där samarbete och engagemang är viktigt. Vi arbetar med kollegialt lärande vad gäller IKT, språkutvecklande arbetssätt och elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att ha ansvar för undervisning i åk 4-6, till största del i åk 4 där du också kommer att vara mentor.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen med legitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6. Vi ser gärna att du har bred behörighet. Du måste ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha ett fint bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du är ansvarsfull och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.

Intervjuer sker fortlöpande

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6

Motala kommun