skoljobb.se

logo

Grundskollärare åk 4-6 Ängslyckans skola

Regioner
Utgår

2023-03-29

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 Ängslyckans skola

Utbildningsförvaltningen, Grundskola F-6, Ängslyckan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Ängslyckan är en landsbygdsskola med ungefär 65 elever. Vi arbetar åldersblandat. Vi har fina lokaler och nära till naturen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i årskurs 4-6 i samarbete med andra pedagoger. Exakt utformning av tjänsten görs i samråd med er för att nyttja behörigheter och kompetenser på bästa sätt så att undervisningen blir så bra som möjligt för eleverna. Eleverna undervisas delvis åldersblandat och delvis i homogena åldersgrupper beroende på ämne och organisation. Ett nära samarbete mellan pedagogerna på 4-6 är viktigt och även ett samarbete med skolan i Reftele dit eleverna åker för att få undervisning i moderna språk och vissa praktiskt estetiska ämnen. Ansvaret för eleverna på 4-6 delas mellan de undervisande pedagoger på mellanstadiet. Där ingår utvecklingssamtal och mentorskap för ett antal elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa i årskurs 4-6. Du är en god pedagog och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kolleger. Du behöver vara öppen för att arbeta i digital miljö då eleverna i Gislaveds kommun använder lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet. På en liten skola med ett litet kollegium är det viktigt att man är flexibel och öppen för samarbete. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

230807

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Ås

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/116

Kontakt

  • Christina Lindqvist, 0371-23531

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-08

Sista ansökningsdag

2023-03-29

Dela detta jobb

logo
Grundskollärare åk 4-6 Ängslyckans skola

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen