skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6, Klämmestorpsskolan

Regioner
Utgår

2021-05-12

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6, Klämmestorpsskolan

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 900 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och skapa en skola att längta till tillsammans med engagerade kollegor och elever?

Klämmestorpsskolan är en grundskola med ca 200 elever i Mantorp med fritidshem och årskurserna F-6. På Klämman står undervisningen och relationerna mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och verksamhetens motto är "alltid jajamensan, alltid tänkande och lärande i fokus, alltid professionella". Språket är prioriterat i undervisningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Klämmestorpsskolan årskurs 4-6 har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med eleverna i syfte att öka elevernas måluppfyllelse. Det innebär att du enskilt och gemensamt med kollegor planerar, undervisar, utvärderar och följer upp elevernas kunskapsutveckling på ett sätt som möter kraven i skollag, läroplan och kursplan.

I din pedagogiska roll förväntas du vara en trygg vuxen med god kompetens att möta alla elever utifrån deras specifika förutsättningar och behov.

Du är också en del i ett engagerat och skickligt arbetslag med lärare som har olika behörigheter. Arbetslaget präglas av samarbetsförmåga och gemenskap.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation, grundlärare inriktning årskurs 4-6.
Det är meriterande om du har behörighet i NO.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad, lösningsfokuserad och kompetent personalgrupp.
Varmt välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6, Klämmestorpsskolan

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning