skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6 Sandbäcksskolan ht 2020

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 Sandbäcksskolan ht 2020

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där bland annat bygget av två nya skolor står för dörren. Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Välkommen till Sandbäcksskolan -en läsande och lärande skola Sandbäcksskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem. På Sandbäcksskolan finns ett stort engagemang att utveckla skolan och undervisningen. Skolan är inne i en spännande utvecklingsprocess då vi under de kommande åren får möjlighet att bygga ut och förändra våra lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling för personalen, i form av kollegialt lärande och personlig professionsutveckling. På Sandbäcksskolan finns tillgång till ett välfungerande elevhälsoteam och trygghetsteam. Blir du en av oss får Du tillgång till en Mac och en iPad som arbetsverktyg samt tillgång till Smartboards i Ditt klassrum. Är Du nyexaminerad får Du en mentor på skolan och möjlighet att delta i närverksträffar i kommunen som en del av Ditt introduktionsår

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla arbetet med elevernas lärande och jobba för en ökad måluppfyllelse. Du kommer att ansvara för att planera, undervisa, dokumentera och följa upp undervisningen utifrån Lgr 11 i ett av våra arbetslag på mellanstadiet. Du får möjlighet att samarbeta med lärare och fritidshemspersonal i arbetslaget och på skolan. Vi vill att Du ska vara väl förankrad i våra styrdokument och utgå ifrån skolans värdegrund i Ditt arbete. Är Du den vi söker? Sök då tjänst här på Sandbäcksskolan!

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har grundskollärarexamen samt lärarlegitimation, men är även intresserad av dig som är nyexaminerad. Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att lyssna och kommunicera. Du ska bidra till att dela på arbetslagets arbetsuppgifter, ta ansvar för att nå uppsatta mål och dela med dig av Dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi sätter stort värde på ett gott ledarskap och vill att Du är med och skapar engagemang för och delaktighet i elevernas utveckling och lärande. Det är viktigt att du ser möjligheter, tar tillvara på elevernas kunskaper och idéer och är initiativtagande till nya förslag och arbetssätt.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6 Sandbäcksskolan ht 2020

Katrineholms kommun