skoljobb.se

logo

Grundskollärare åk 4-6, Skeppshultskolan

Regioner
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6, Skeppshultskolan

Utbildningsförvaltningen, Grundskola F-6 och fritidshem

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Tjänsten är på Skeppshultskolan som är en liten skola från förskoleklass till åk 6 med 65 elever. Skolan är i ett charmigt gammalt värdshus som ligger utmed Nissastigen med en stor och naturskön skolgård som inspirerar till lek och rörelse. Vi söker en driven pedagog som vill undervisa i en åldersblandad mellanstadieklass i de naturorienterande ämnena, matematik eller engelska och ytterligare några ämnen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i undervisning, resultatuppföljning, samplanering och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och ett tydligt ledarskap. Du har kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande. Vi tänker att du har mycket god förmåga att arbeta både målinriktat och lösningsfokuserat utifrån gällande styrdokument och att elevernas bästa alltid är i fokus. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett positivt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. 

Du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Skeppshult

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/95

Kontakt

  • Pia Skogsberg, 0371-81787

  • Cecilia Håkansson, 0701062570

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-02-24

Sista ansökningsdag

2023-04-30

Dela detta jobb

logo
Grundskollärare åk 4-6, Skeppshultskolan

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen