skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6 Sv/Ma - Brunnsåkerskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 Sv/Ma - Brunnsåkerskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med oss och skapa goda förutsättningar för elevers fortsatta lärande? Då är tjänsten hos oss på Brunnsåkersskolan något för dig!

Brunnsåkerskolan är en 4-9 skola med ca 600 elever inklusive fritidshem. Undervisande lärare i respektive årskurs bildar ett arbetslag i huvudsyfte att gynna elevernas lärande och sociala utveckling.

På Brunnsåkerskolan tar undervisningen sin utgångspunkt i elevernas nyfikenhet, erfarenhet och behov/förutsättningar. Vi har ett formativt och språkutvecklande arbetssätt i all undervisning där IKT är ett viktigt verktyg.

Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande där vi får möjlighet att utvecklas tillsammans genom våra samlade kunskaper. Du arbetar givetvis efter ett inkluderande förhållningssätt, alla elever ska med. Du är också delaktig i att dokumentera det pedagogiska och kvalitativa utvecklingsarbetet på skolan.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med engagerade pedagoger, härliga elever och möjlighet till kontinuerlig handledning.
Vi söker behörig lärare för undervisning i åk 4-6 på Brunnsåkerskolan i matematik och svenska. Mentorsskap ingår i tjänsten.

Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, dokumenterar, genomför, utvärderar och utvecklar du skolans verksamhet utifrån våra styrdokument och skolans fokusområden.

KVALIFIKATIONER
Krav: behörig lärare 4-6

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6 Sv/Ma - Brunnsåkerskolan

Halmstads kommun