skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6, Sv/Ma/No/Teknik Östergårdsskolan

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6, Sv/Ma/No/Teknik Östergårdsskolan

Om arbetsplatsen

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Östergårdsskolan är en grund- och särskola med årskurserna 4-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan har ca 500 elever. Skolan ligger i centrala Halmstad med när tillgång till faciliteter såsom Halmstad Arena. På Östergårdsskolan arbetar vi tätt i arbetslag, med stort engagemang för att utveckla våra elever mot målen. Vi är stolta över att ha kommit långt i detta arbete och söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa.

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare åk 4-6 i svenska, matematik och No/teknik till Östergårdsskolan. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du är också mentor för en klass på mellanstadiet och genomför undervisning i svenska, matematik och No/teknik. Har du bredare behörighet kan undervisning bli aktuellt i andra ämnen.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 i ämnena svenska, matematik och No/teknik. Ytterligare ämnesbehörighet är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 10 augusti 2020 eller enligt överenskommelse. Ansök snarast då intervjuer genomförs löpnade.
Publicerad
2020-04-15
Ansök senast
2020-07-24

Upplysningar

 • Simon Brekell, rektor
  Telefon: 0733-03 85 44
 • Biljana Mackic rektor
  Telefon: 0729-63 91 09
 • Chatarina Mardell, rektor
  Telefon: 0723-86 95 10
 • Magnus Hygert Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-17 43 004
 • Helen Nilsson, Lärarförbundet
  Telefon: 0720-833353

Ansökan

Referensnummer
C37490 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6, Sv/Ma/No/Teknik Östergårdsskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning