skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6, Svenska, So och Engelska

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6, Svenska, So och Engelska

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Grundskollärare 100 % med inriktning svenska, so och engelska, till Bärstadsskolan i årskurs 4-6.
Som grundskollärare i åk 4-6 kommer du att arbeta som mentor i en klass och ansvara för undervisningen i svenska, so och engelska. Du ingår i ett arbetslag. På Bärstadsskolan arbetar vi i ett två-lärarsystem vilket innebär att du som mentor deltar i större del av klassens alla lektioner.
Du ska vara väl insatt i och arbeta utifrån skolans styrdokument.
Vi utgår ifrån att du står stadigt i din värdegrund. Du skall vara en tydlig och positiv ledare med förmåga att skapa en god inlärningsmiljö i grundskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning mot svenska, so och engelska samt har en lärarlegitimation som styrker din behörighet i årskurserna 4-6.

Du skall ha god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer. Vi förutsätter att du har goda kunskaper om skolans styrdokument. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång. Tillträde till anställningen snarast enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6, Svenska, So och Engelska

Hammarö kommun