skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6 till Valhallaskolan

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 till Valhallaskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Valhallaskolan är en skola som ligger vackert belägen i Oskarström utanför Halmstad. Skolan har årskurserna F-6 och har en fantastisk utemiljö att erbjuda våra cirka 320 elever. Med engagerad personal stimulerar vi eleverna till att utvecklas och prova nya saker. Med öppet sinne och glatt humör utvecklar vi det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans. Valhallaskolan ligger i framkant gällande IKT och har goda tekniktillgångar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra lärmiljöer för att möta elevernas behov med fokus på ökad måluppfyllelse och trivsel. Valhallaskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi är läroverkstad för blivande pedagoger i ett samarbete med Högskolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till mellanstadiet på Valhallaskolan. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du kommer att vara mentor för en grupp elever vilket innebär att du till exempel förväntas hålla i utvecklingssamtal.

Kvalifikationer

Grundskollärarlegitimation med bred behörighet. Du kommer att undervisa i matematik, No och musik på mellanstadiet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Augusti eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2020-05-06
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

  • Petra Vedin, rektor
    Telefon: 072-084 09 94
  • Agneta Andreasson, Lärarförbundet
    Telefon: 035-137000

Ansökan

Referensnummer
C38366 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6 till Valhallaskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning