skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi vikarierande lärare till Tjällmo och Godegårds skola. Men du kan även få timmar på alla andra skolor i område öster. På skolorna går elever från Förskoleklass till och med åk 6. På Hällaskolan går elever på högstadiet och det kan även hända att du behövs som assistent eller på fritidshemmet. I område öster står kunskap, trygghet och rörelse i fokus. Hos oss ska alla elever få förutsättningar att nå målen. Vi erbjuder dig en väl inarbetad organisation med möjlighet till bra kollegehandledning. Du vikarierar främst i åk 4-6 men har på uppdrag även ansvar för något av våra ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolan med behörighet att undervisa. Men om du inte har det utan annan erfarenhet från yrkeslivet eller föreningslivet så är du ändå välkommen att söka. Viktigt är då att du motiverar extra varför just du skulle kunna göra ett bra jobb hos oss.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Anställningen

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Omfattning: Timavlönad

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ev kommer anställningen förlängas terminen ut.

Ansökan

Referensnummer: B 277/20

 

Kontaktperson(er)

Kathrin Thomas

0141-225982

Rektor

Fackliga företrädare

Anette Sundqvist

070-2710295

Lärarnas Riksförbund

 

Johanna Ehinger wren

0141225000

Representant Lärarförbundet

johanna.ehinger.wren@motala.se

 

Övrigt

Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Grundskollärare åk 4-6 Tjällmo, Godegård mfl skolor, fritidshem i öster

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb