skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-9 idrott och hälsa till Brunnsåkersskolan

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-9 idrott och hälsa till Brunnsåkersskolan

Arbetsuppgifter

Vill du vara med oss och skapa goda förutsättningar för elevers fortsatta lärande? Då är tjänsten hos oss på Brunnsåkersskolan något för dig! Vi söker nu en behörig lärare i idrott och hälsa i åk 4-9 på Brunnsåkersskolan. Gärna i kombination med annat ämne. Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande där vi får möjlighet att utvecklas tillsammans genom våra samlade kunskaper. Du arbetar givetvis efter ett inkluderande förhållningssätt, alla elever ska med. Du är också delaktig i att dokumentera det pedagogiska och kvalitativa utvecklingsarbetet på skolan. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med engagerade pedagoger, härliga elever och möjlighet till kontinuerlig handledning. Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, dokumenterar, genomför, utvärderar och utvecklar du skolans verksamhet utifrån våra styrdokument och skolans fokusområden. I tjänsten ingår undervisning och eventuellt mentorskap för elever åk 4-9.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och hälsa i grundskolan åk4-9. Vi vill att du: • är skicklig när det gäller att främja elevernas språkliga och kunskapsmässiga utveckling • har höga förväntningar och krav på eleverna • har god kunskap om hur du kan anpassa din undervisning för att möta olika elevers behov. • har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. • har erfarenheter och kunskap om hur digitala verktyg kan vara en tillgång och användas i elevernas lärande och undervisningen. • använder dig av språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen och har en formativ undervisning. • utgår från forskning och beprövad erfarenhet i din undervisning. • är bra på att samarbeta, är ansvarstagande samt är lyhörd och har god förmåga att känna in elevens behov. • har ett gott bemötande utifrån värdegrund och barnsyn. • har god kunskap och förmåga att arbeta med elevernas trygghet och studiero. • systematiskt utvärderar, omprövar och analyserar din undervisning.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2020-01-07.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Helena Poddany, Rektor
Telefon: 072- 987 16 31
Namn: Sofia Kullgård, Tf. Rektor
Telefon: 072-0842739

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Christina Svensson, Lärarförbundet
Telefon: 0720-842732

Ansökan

Referensnummer: C32812 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-14

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-9 idrott och hälsa till Brunnsåkersskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning