skoljobb.se

Grundskollärare åk F-3 till Gubbängsskolan

Ansök nu

Grundskollärare åk F-3 till Gubbängsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan - En skola där alla vill utvecklas och få lust att lära sig mer!

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontala arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet och har en stark lärarkår. Här råder en hög anda av sammanhang och vi tar gemensamt ett stort ansvar för att vår verksamhet håller en hög kvalité.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad lärare för de yngre årskurserna och du kommer att undervisa elever i förskoleklass och sedan följer du dem upp i årskurs 1-3. Du kommer samarbeta och ansvara för klassen tillsammans med legitimerad förskollärare och fritids. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare årskurs 1-3.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden. 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    18-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Gubbängen - Enskede
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2017/5673

Kontakt    
Josefine Lannemar, 0761247366

Sista ansökningsdag    2018-08-10
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Grundskollärare åk F-3 till Gubbängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen