skoljobb.se

Grundskollärare åk3 sökes till Västra Ramlösa skola

Ansök nu

Grundskollärare åk3 sökes till Västra Ramlösa skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. På skolan går ca 530 elever i en F-6 skola. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Här arbetar vi med att skapa en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och personal. Vi är en skola med goda resultat bland eleverna och strävar alltid att har en god kommunikation med våra vårdnadshavare. Vi ser att lärande sker under hela dagen lägger därför stort fokus på att utveckla skolans lärmiljöer. Som medarbetare lyssnar vi på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt. Våra tre ledord är Hälsa, Miljö och Kommunikation. Tveka inte utan sök dig till framtiden!

ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår att planera, genomföra, dokumentera samt utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intresse, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Viktigt att ta tillvara på de lärsituationer som uppstår i vardagen. Som pedagog driver och utvecklar du verksamheten tillsammans med dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 3. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem praktiskt i det dagliga arbetet. Du är uppdaterad med aktuell forskning inom ditt område. Du bör ha erfarenhet av pedagogiskt dokumentation och använder den för att synliggöra och reflektera över förhållningssätt och lärprocesser men inget krav.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som en väsentlig faktor i din lärande miljö.
Du har en mycket god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i skolan. Med hjälp av pedagogisk dokumentation synliggör och reflekterar du över förhållningssätt och lärandeprocesser. Dokumentationen används för att förstå och fatta nya beslut.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IK som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. IKT är en väsentlig faktor i din lärande miljö för att söka, granska, lagra, producera, redovisa, utbyta information samt för att kommunicera med. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer.

Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Grundskollärare åk3 sökes till Västra Ramlösa skola

Helsingborgs Stad