skoljobb.se

Grundskollärare år F-3, Veta skola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Grundskollärare år F-3, Veta skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med engagerade kollegor och elever?

Läsåret 2019/2020 kommer Veta skola att ha årskurs F6 med ca 200 elever. Inför nästa läsår söker vi nu två behöriga och legitimerade klasslärare till år F-3 som tillsammans med övriga kollegor vill fortsätta att utveckla lågstadiet på Veta skola. Genom att samverka med varandra ska vi skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och tro på sin egen förmåga.

Vi vill ge våra elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Skapa de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande i en kreativ och stimulerande miljö, som präglas av ömsesidig respekt. Lära våra elever att ta ansvar och utvecklas i sitt lärande utifrån sina egna förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker inför kommande läsår två lärare till F-3 där arbetslagen består av engagerade pedagoger som ser fram emot ditt deltagande i planeringen av det pedagogiska arbetet. Lärarna har ett nära samarbete med elevhälsan.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning sker såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Du arbetar även med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. F-3. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.
Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en lugn och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling, introduktionsperiod med mentor för dig som är nyexaminerad och ett generöst friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare år F-3, Veta skola

Mjölby kommun