skoljobb.se

Grundskollärare årskurs 1-6 sökes till HagaLyckebyskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Grundskollärare årskurs 1-6 sökes till HagaLyckebyskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Haninges skolor arbetar målinriktat och medvetet med ökad måluppfyllelse. Haga/Lyckebyskolan är en F-9 skola med drygt 1000 elever vars rektorsområde ligger i vackra Vendelsö, ett lugnt område med närhet till sjö och natur.

Vår vision är: Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi söker grundskollärare till åk 1-6

Ditt uppdrag

Du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas lärande i fokus. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kollegor där nära samarbete och samverkan är i fokus. Försteläraruppdrag kan diskuteras

Kvalifikationer

Du är utbildad grundskollärare och brinner för ditt arbete, har förmågan att skapa goda och trygga relationer till eleverna och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är en tydlig ledare för klassen och kan sätta gränser men har samtidigt förmågan att visa värme, vara kreativ och flexibel. Du kan använda varierande metoder och förhållningssätt utifrån elevernas behov och kunskapsnivå, vara lyhörd och kunna samarbeta i team. Om du är en engagerad person som gärna vill utveckla dig själv i ditt yrke och samtidigt bidra till att utveckla skolan som helhet tror vi att du passar för uppdraget. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt: Magnus Alm 
08-606 86 62Rose-Marie Öberg 
08-606 86 86

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Grundskollärare årskurs 1-6 sökes till HagaLyckebyskolan

Haninge kommun