skoljobb.se

Grundskollärare årskurs 4-6

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-05-09

Ansök nu

Grundskollärare årskurs 4-6

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Mariedalsskolan är en F-6 grundskola med fritidshem, belägen i den östra delen av den vackra staden Lysekil.

Skolan ligger i ett område med närhet till utomhusaktiviteter i både skog och mark samt havsmiljö.

Mariedalsskolan har ca 375 elever och ungefär 55 medarbetare. Vi arbetar i tre arbetslag (f-3, 4-6 samt fritids) där samplanering, kollegialt lärande, uppföljning och utvärdering av undervisningen bedrivs. Vi arbetar systematiskt med kollegialt lärande, vilket innebär att vi samarbetar och samplanerar med kollegor både inom årskurslaget och inom skolans olika arbetslag. Vi strävar efter ständiga förbättringar av vår undervisning både inom skola och fritidshem.

Fritidspersonal arbetar aktivt med utomhuspedagogik under skoldagen, vilket alla eleverna i skolans årskurs 1-3 får ta del av. Fritidspersonalen är även på olika sätt knuten till skolan under skoldagen, vilket medför att våra elever har en hög vuxentäthet runt sig. Från och med hösten 2019 kommer vi att utveckla vår rastverksamhet med trivselledare och planerade rastaktiviteter.

Att vara lärare och professionell pedagog på Mariedalsskolan innebär att vi har höga förväntningar på våra elever. Vi har en tro på att alla våra elever kan nå skolframgång utifrån sina förutsättningar. Vår vision är att alla våra elever ska lämna vår skola med goda ämneskunskaper, goda sociala färdigheter, demokratiska värderingar, en god självbild och en tilltro till sin egen framtid.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i en klass  årskurs 4-6 beroende på din behörighet. Du har även andra för lärare tillhörande arbetsuppgifter. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i LGR 11.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad grundskollärare åk 4-6 med en bred behörighet i ämnen.
Du bör vara en trygg person med självinsikt. Du ser möjligheter i förändringar och du samarbetar bra med andra människor. Du har en vilja att arbeta målinriktat, där du sätter upp tydliga mål för din verksamhet och som du kommunicerar med kollegor och elever för att nå goda resultat. Vi söker dig som är kreativ och utvecklingsbenägen. Du skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare byggda på förtroende och respekt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kolleger samt i övrigt vara en god förebild.

Villkor
Utdrag ur belastningsregistret samt lärarlegitimation ska uppvisas vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Grundskollärare årskurs 4-6

Lysekils kommun