skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Fyllingeskolan är en F-9-skola med ca 520 elever, belägen i de södra delarna av Halmstad. Undervisning och organisation är flexibel för att möta alla elevers olika behov. Undervisningen tar sin utgångspunkt i elevernas nyfikenhet, erfarenhet, förutsättningar och livsvärld. Språkutveckling, normer och värden, ett projektinriktat arbetssätt och ett normkritiskt förhållningssätt är prioriterade utvecklingsområden på skolan. Trivsamma och genomtänkta lärmiljöer, organisation och scheman ska hjälpa oss att nå våra mål. På Fyllingeskolan tar alla ett gemensamt ansvar för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. Detta innebär att vi samverkar och utnyttjar varandras kompetenser på ett optimalt sätt. Vill du bli en del av en arbetsplats där personalen ger uttryck för hög trivsel och delaktighet så är Fyllingeskolan platsen för dig!

Arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare med behörighet att undervisa elever i ämnet Bild åk 4-9. Tjänsten är ett vikariat under ordinarie lärares föräldraledighet. Först och främst vårterminen 2021 med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa Bild i åk 4-9.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 210107 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2020-10-07
Ansök senast
2020-10-30

Upplysningar

  • Jenny Wiberg Jönsson, rektor
    Telefon: 070 814 01 28

Ansökan

Referensnummer
C42680 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Grundskollärare bild åk 4-9 till Fyllingeskolan

Ansök nu

Dela detta jobb