skoljobb.se

Grundskollärare bild och musik

Regioner
Utgår

2019-05-17

Ansök nu

Grundskollärare bild och musik

Undervisa elever i årskurs 4- 9 i bild och musik. Du leder och stimulerar arbete för goda kunskapsresultat. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum. I det övriga dagliga arbetet stödjer du och motiverar eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har erfarenhet av att undervisa i bild och musik . Du har ett engagerande och tydligt ledarskap, du arbetar strukturerat, du är nyfiken och strävar efter att utvecklas i ditt arbete. Du samarbetar gärna med kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper och vill lära tillsammans med andra, samtidigt som du också kan driva ditt egna arbete framåt. Vikskolan arbetar utifrån devisen "hela barnet hela dagen" där all personal har gemensamt ansvar för varje elevs utveckling och lärande. Du får gärna ha god kompetens att arbeta med digitala verktyg då vi använder lärplattor (Ipads), bärbara datorer och Active boards i undervisningen. Du är skicklig på att planera, genomföra och individualisera din undervisning. Du har en bra förmåga att skapa en bra arbetsmiljö för alla.

Lust att lära och tro på framtiden”. Vikskolan en F - 9 skola med 320 elever och ingår i Magnetica Education AB - fyra skolor varav en resursskola samt 3 förskolor i Upplands Väsby. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra. En trevlig skolgård inbjuder till lek och rörelse. Skolan ligger omgivet av en naturskön miljö som skapar många möjligheter till lärande miljöer. Lärare och fritidspersonal tillhör två arbetslag åk F-3 och åk 4-9 . På skolan finns tillgång till elevhälsa, specialpedagog, kurator.

Vi undanbeder oss kontaktar från olika rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Grundskollärare bild och musik

Magnetica Education AB