skoljobb.se

Grundskollärare eller speciallärare till Beckombergakolans Studio

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Grundskollärare eller speciallärare till Beckombergakolans Studio

Arbetsplatsbeskrivning

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har omkring 570 elever och ca 95 anställda. Här arbetar kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Vi har en komplett elevhälsa med ett elevhälsoteam och en Studioverksamhet F-6. Elever, personal och vårdnadshavare trivs med vår skola! De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar förutom varmrätt ett fantastiskt salladsbord varje dag. Här kan du läsa mer om skolan: https://beckombergaskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare/speciallärare till vår Studio F-6 på Beckombergaskolan. Vi söker dig som vill stötta och hjälpa våra elever att i en trygg miljö nå kunskapsmålen. Våra elever i Studion har en självklar klasstillhörighet men har delar av undervisningen under en kortare eller längre tid i Studion. Du behöver ha goda kunskaper om Lgr 11 och erfarenhet av att arbeta med mer komplicerade inlärningssituationer. Du behöver vara lösningsfokuserad, ha en positiv syn och ett stort och varmt hjärta för de elever som behöver lite extra omsorg för att nå målen. Det är viktigt att du är prestigelös och att du vill, kan och förstår vikten av att skapa goda relationer med elever och med vårdnadshavare. Fokus för Studions arbete är att skapa en god lärmiljö för att eleverna ska nå målen, den ger också elever möjlighet till att arbeta i en lugnare miljö under en del av dagen. Dokumentation av insatser i Studion kommer du att ansvara för och det är en fördel om du är van att göra pedagogiska utredningar och skriva åtgärdsprogram. Beckombergaskolan deltar i ett BLIVA-projekt där vårt fokus är tillgängliga lärmiljöer för alla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och speciallärar-/specialpedagogexamen. Vi ser gärna att du har fördjupad kunskap om elever inom npf-området.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser: du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontakter med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Du har god förmåga till samarbete och relationsskapande både med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du är lösningsfokuserad och flexibel för att hitta kreativa undervisningstillfällen för våra elever.

Övrigt

Dela detta jobb

Grundskollärare eller speciallärare till Beckombergakolans Studio

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen