skoljobb.se

Grundskollärare F-3

Ansök nu

Grundskollärare F-3

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Nu söker vi en grundskollärare till vår idylliska skola på Oscarshem då en av våra lärare går på föräldraledighet. Oscarskolan har ungefär 70 elever och tillhör Lerbäckskolan, en F-9 skola, som finns centralt i Lund.Här får du möjlighet att arbeta i ett mycket kompetent och välfungerande arbetslag på en mindre skolenhet. Skolan arbetar på ett väl strukturerat och målinriktat sätt.

ARBETSUPPGIFTER
Som grundskollärare kommer du att samverka i arbetslag med fritidspedagoger och andra grundskollärare. Vi arbetar med en medveten digital satsning med i-pads i undervisningen. Vi arbetar gemensamt med att ge våra elever en trygg och utmanande lärmiljö såväl på grupp- som på individnivå.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen mot åk F-3. Du har god insikt och kunskap i grundskolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Ange löneanspråk i ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Intervjuer med sökande kommer att ske löpande.

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3

Lunds kommun