skoljobb.se

Grundskollärare F-3 Ekenässkolan

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Grundskollärare F-3 Ekenässkolan

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Ekennässkolan (skolår F-6 och fritids) ligger i en mångkulturell stadsdel i Motala vilket gör att vi arbetar mycket med språkutvecklande arbetssätt i alla skolämnen. Vi har flera års erfarenhet av att använda IKT i undervisningen. Vår fritidsverksamhet förlägger regelbundet aktiviteter utomhus och arbetar även med organiserade rastaktiviteter under skoldagen.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare till klassteam åk 2. Varje klass på lågstadiet på Ekenässkolan består av 2 behöriga lärare. Du kommer ansvara för att undervisningen planeras, genomförs och utvärderas både enskilt och tillsammans med andra lärare. Du kommer också att ingå i ett arbetslag där ni arbetar för att ge varje enskild individ de bästa förutsättningarna för lärande.

KVALIFIKATIONER
Du har grundskollärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa elever i de lägre åldrarna. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta som lärare. Kunskap och erfarenhet av elever med NPF är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och har goda förväntningar på eleverna. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade situationer och ser möjligheter i förändringar. I ditt ledarskap är du tydlig, har en tro på att alla eleverna vill och kan utvecklas samt att du har ett positivt förhållningssätt och ser ett värde i kollegialt lärande.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3 Ekenässkolan

Motala kommun