skoljobb.se

Grundskollärare F-3, placering i F-klass

Ansök nu

Grundskollärare F-3, placering i F-klass

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.

ARBETSUPPGIFTER

Vi behöver utöka med fler pedagoger. Vegalyckan är en nybyggd F-3 skola med ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård.
Vår målsättning är att skapa en optimal lärmiljö runt varje elev, både för skola och fritidshem. Vi ger våra elever tro på att själva kunna gestalta sin framtid och ha ett demokratiskt förhållningssätt.
Våra förskoleklasser arbetar strukturerat och du samarbetar i arbetslag bestående av grundskollärare och fritidspedagoger.
Vi erbjuder en god atmosfär och trevliga kolleger. Du får arbeta i en stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Du har examen som Grundskollärare F-3.
Du är en god förebild för våra elever och satsar på värdegrundsarbete.
Du har intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.
Du är en tydlig ledare med stort hjärta.
Välkommen till Vegalyckan.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Ange löneanspråk i ansökan.

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3, placering i F-klass

Lunds kommun