skoljobb.se

Välkommen till oss på Breddenskolan!
Vi söker två lärare för åldrar F-5. Antingen vill du arbeta i åk 3 och 4 eller så är du mer intresserad att för tillfället arbeta i åk 5.
Breddenskolan är en F-5 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen i ett trevligt bostadsområde med närhet till skog och en tjärn, Sandakärret, som ofta är ett utflyktsmål för skolans elever. Breddenskolan består av tre skolbyggnader; Sommargården åk F-2, Vinter gården åk 3 och 4 och Höstgården åk 5. Utevistelse och hälsa är en viktig ingrediens i skolans verksamhet som kompletteras av vårt engagemang i It- och digitaliseringsarbetet. Vi är i full färd med att iordningsställa vårt eget Maker space!
 
Hur ser din arbetsdag ut?  
Vi söker en lärare till Vintergården som kommer att arbeta tillsammans med övriga lärare för åk 3 och åk 4 och vi söker en lärare till Höstgården för arbete i en av våra tre åk 5.
Vi strävar efter att uppnå ett flerlärarsystem som innebär att det kan vara t.ex. tre lärare på två klasser, en elevgrupp, om ca 56 elever. Vi är inte riktigt där ännu, men har nu möjligheten att rekrytera ytterligare två grundskollärare och kommer på så vis lite närmare målet med ett flerlärarsystem.
 
Din uppgift kommer vara att undervisa eleverna tillsammans med de andra lärarna. Det är ert gemensamma uppdrag att se till att eleverna har en trygg och tillgänglig lärmiljö så att de kan nå målen i Lgr11. Som stöd i arbetet har skolan ett elevhälsoteam, EHT, som består av två specialpedagoger, två lärare som utbildar sig till specialpedagog, en skolsköterska, skolledningen och tillgång till kurator vid behov. Det finns också en Trygghetsgrupp som stöttar med elevsamtal och jobbar förebyggande med Likabehandlingsplanen och lärmiljöer för att stävja kränkande behandling mm.  
Dina tidigare erfarenheter
Du är behörig lärare gärna med fördjupning i något estetiskt ämne som bild eller musik. Du har erfarenhet från tidigare elevarbete eller är helt nyexaminerad. Du arbetar gärna i arbetslag och har lätt för att jobba tillsammans med andra. Du ser samverkan mellan skola och fritidshem som ett positivt utvecklingsområde.  
Vem är du?  
För att trivas och passa som lärare hos oss är du en person med god samarbetsförmåga och eget driv.
Du är duktig på att lyssna och på att möta andra människor. Du ser lösningar före hinder.
Som person är du positiv, utvecklingsbenägen och ser både till elevens behov och till verksamheten som helhet.  
Du är positiv till  elever och föräldrar och du tycker om att se eleverna utvecklas.
Du tar initiativ till förbättringar och utveckling av verksamheten och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Intervjuer kommer att ske löpande!
 
Vi ser fram mot din ansökan!

Grundskollärare F-5

Regioner
Utgår

2019-01-06

Ansök nu

Dela detta jobb