skoljobb.se

Grundskollärare F-6 till rektorsområde Sundby och Munsö

Regioner
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Grundskollärare F-6 till rektorsområde Sundby och Munsö

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsida
 

Välkommen till Munsö skola!

Munsö skola är den "lilla skolan på landet". Ungefär 17 km från Ekerö centrum finns skolan där ca 95 elever och 12 pedagoger jobbar tillsammans för att skapa de bästa förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. 

Skolans lilla format gör att vi aktivt jobbar med våra elever i olika grupperingar, både åldersblandat och ålderhomogent. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att undervisa i åk 4-6, där större del av undervisningen sker i åldersblandade grupper. Vi vill att du arbetar tydligt tillsammans med eleverna med att tydliggöra krav och bedömningsgrunder för uppgifter i förhållande till elevernas ålder, efterfrågade förmågor och läroplanens kunskapskrav. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans årskurser F-6, främst med inriktning mellanstadie. Behörighet i matematik och SvA är meriterande. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltidstjänst

Anställningsform: Tillsvidare

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Helene Nordmark

Biträdande rektor Sundby och Munsö skolor

08-124 573 72

Åsa Lindqvist Rodell

Lärarnas Riksförbund

08-124 577 80

Robert Wirén

Lärarförbundet

073-552 54 55

Du ansöker senast 2019-02-28 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Grundskollärare F-6 till rektorsområde Sundby och Munsö

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen