skoljobb.se

Grundskollärare i åk 3-5, 70-100% till Hindås skola

Företag Härryda kommun
Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Grundskollärare i åk 3-5, 70-100% till Hindås skola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Hindås skola, som är en F-5-skola, ligger i centrum av samhället med bra kommunikationer till både Borås och Göteborg. På skolan arbetar ca 340 barn och drygt 40 pedagoger. Vi drar ofta nytta av den fina naturen i omgivningen och vår skolskog, med alla dess pedagogiska möjligheter. På grund av att vi har lärare som ska vidareutbilda sig på deltid så behöver våra kompetenta och drivna lärare en ny kollega i åk 3 och 5. Vi har även behov av musikundervisning för årskurs 4-5.

www.harryda.se/hindasskolan

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta 50% i årskurs 5 och ansvara för undervisningen i ett eller två ämnen. Även mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i, och planera undervisningen tillsammans med arbetslaget. Du kommer också att arbeta en dag (20%) i en årskurs 3, då ordinarie lärare kommer att vara föräldraledig. Om du har kompetens att undervisa i musik så har vi även behov av musikundervisning för årskurs 4-5 (30%).

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation att undervisa i år 1-5.

Vi söker dig som strävar efter att möta varje barn på dess nivå utifrån individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp. Du är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt och har förmågan att skapa goda möten och samspela med barn, föräldrar och kollegor. Du är väl insatt i våra styrdokument.

Utöver detta förutsätter vi att du
• tillsammans med arbetslaget kring elevgruppen vill utveckla lärmiljön för eleverna.
• är van att arbeta pedagogiskt med Informations- och kommunikationsteknik i klassrummet.
• är intresserad av att arbeta med hållbar utveckling.
• har förmåga att skapa goda möten med barn, föräldrar och kolleger.
• Har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen i takt med att ansökningarna kommer in så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Grundskollärare i åk 3-5, 70-100% till Hindås skola

Härryda kommun