skoljobb.se

logo

Grundskollärare i åk 4-6 på Bureskolan, Burseryd

Regioner
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Grundskollärare i åk 4-6 på Bureskolan, Burseryd

Barn- och Utbildningsförvaltningen Bureskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Välkommen till oss på Bureskolan i Burseryd! Vi är en skola med ca 120 elever från Förskoleklass till åk 6 som ligger i ett litet samhälle med närhet till naturen. 

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

För att utveckla skolorna i Gislaveds kommun till att bli bland de bästa i Sverige vill vi inom utbildningsförvaltningen tillvarata, vidareutveckla och sprida den befintliga kompetensen. Vi vill ligga i framkant när det gäller pedagogiska metoder och organisering av undervisningen. I våra skolor ska eleverna ges möjlighet att nå utmärkta studieresultat och bygga upp de kompetenser som behövs för framtida studier, yrkesliv och en god tillit till den egna förmågan.

Vi söker två mellanstadielärare till arbetslaget för åk 4-6. Du ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. 

Vi arbetar med kooperativt lärande (KL) vilket är ett sätt att få eleverna motiverade, engagerade och aktiva. Då vi är en mindre skola arbetar vi både åldershomogent och åldersblandat. 

Arbetsuppgifter

Tjänsterna avser undervisning och mentorskap i åk 4-6. Utformning av de båda tjänsterna görs i samråd oss emellan för att använda behörigheter och kompetenser på bästa sätt. Du hjälper till att skapa inkluderande och tillgängliga lärmiljöer för alla elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig att undervisa i åk 4-6. 
Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har en god förmåga att utveckla hållbara, trygga relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du har en passion för undervisning och lärande, du är flexibel, lösningsfokuserad och trivs med ett kollegialt lärande.

Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem och bygger lektioner som skapar motivation för alla elever. Du använder modern teknik i arbetet med eleverna eftersom vi i Gislaveds kommun använder lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Villkor

Lärarlegitimation krävs för en tillsvidareanställning.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden. 

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas. 

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

230809

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Burseryd

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/124

Kontakt

  • Eva-Lena Wass, 0371-81826

Facklig företrädare

  • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-09

Sista ansökningsdag

2023-04-02

Dela detta jobb

logo
Grundskollärare i åk 4-6 på Bureskolan, Burseryd

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen