skoljobb.se

logga

Grundskollärare i ämnena matematik och NO till Tunaskolan

Ansök nu

Grundskollärare i ämnena matematik och NO till Tunaskolan

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vi vet vad vi gör och varför.

Lund skapar framtiden med kunskap, innovation och öppenhet. Tillsammans skapar vi en utbildning i världsklass genom förhållningssätten att lyssna, lära och leda - på så sätt tar vi oss mot framtiden.  En aktiv dialog inom vårt rektorsområde är en avgörande framgångsfaktor för oss Vi-et är viktigare än jag-et. Att du besitter förmågan att visa och skapa tillit och förtroende är grundläggande för oss. Du har mod att pröva nytt och utmana rådande arbetssätt men du vet att göra det i samverkan med andra. 

Vi är stolta över vår skola. Tack vare att vi är ett rektorsområde ger det oss förutsättningar till en organisation med flexibilitet. På samma gång skapar arbetslagsorganisationen det lilla och trygga. Du ingår i arbetslaget på vårt mellanstadium tillsammans med engagerade och kunniga lärare och fritidspedagoger. 

Tunaskolan i Lunds kommun är en skola i Lunds östra del med närhet till stadens centrum och goda möjligheter till buss och tågförbindelser. Tunaskolan består av en F-9 grundskola och 1-9 anpassad grundskola med tillhörande fritidshem. Vi har cirka 780 elever och 165 personal. I våra byggnader finns även SPSM:s Östervångsskola för döva och hörselskadade elever. Skolan har ett skolledningsteam med en rektor och fem biträdande rektorer.

Tunaskolans rektorsområde består av Tunaskolan grundskola åk F-9, Tunaskolan anpassad grundskola och Mårtenskolan F-6. 

Arbetsuppgifter

Som grundskollärare arbetar du pedagogiskt och socialt utifrån verksamhetens mål och riktlinjer samt gällande styrdokument. Du är väl förtrogen med aktuell läroplan och ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen samt arbetar främjande för elevernas lärande och utveckling. 

Du skapar förutsättningar för att varje elev ska få den ledning, stimulans och stöd som hen behöver i vardagen. I det uppdraget flätas du samman med dina kollegor, vilket innebär att de flesta besluten du tar påverkar och påverkas av resten av ditt arbetslag och kräver därför ett fokus på samarbetsförmåga som ligger så långt ifrån ensamvargen som det bara går. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för avsedda ämnen och årskurser. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att undervisa. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan på ett pedagogiskt sätt tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. 

* Du är legitimerad lärare i matematik och NO-ämnena för minst årskurserna 4-6

* Du har erfarenhet av planering, genomförande och utvärdering av undervisningens alla delar

* Du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd

* Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor 

* Du har ett tydligt lösningsfokus

* Du är en trygg och stabil medarbetare

* Du är flexibel

Du som söker har en positiv människosyn och tror på elevens egen förmåga. Du är motiverad till att samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet och där utöver detta, ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. 

Vi söker dig med ambitionen att förbättra och utveckla verksamheten genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete. 

Du som är intresserad av att anta utmaningen – välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2023-08-09

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-07

Referensnummer

2023/719

Kontaktperson(er)

  • Rickard Severin, bitr. rektor, 046-3598295

Facklig(a) företrädare

  • Staffan Släger, Sveriges lärare, staffan.slager@lund.se

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare i ämnena matematik och NO till Tunaskolan

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen