skoljobb.se

Grundskollärare i idrott till Vallåsskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-02

Ansök nu

Grundskollärare i idrott till Vallåsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Vallåsskolan är en stolt mångkulturell skola med cirka 650 elever i F-9-spannet. Skolan växer och vi söker nyfikna medarbetare som vill lära och utvecklas tillsammans med oss på vår resa i en föränderlig tid!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för idrott och som är skicklig på att anpassa undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Du ser det som en självklarhet att samverka med dina kollegor i ditt ämne samt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter kring extra anpassningar. Ditt arbete med bedömning genomsyras av ett tydligt formativt arbetssätt med fokus på vad eleven klarat av och vilka förmågor som eleven behöver utveckla för att nå ännu längre. Du kommer bedriva undervisning i årskurserna 5-9.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen inom idrott alternativt annan utbildning inom idrott.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare i idrott till Vallåsskolan

Halmstads kommun