skoljobb.se

logga

Grundskollärare i matematik och idrott till Svaleboskolan i Veberöd

Ansök nu

Grundskollärare i matematik och idrott till Svaleboskolan i Veberöd

Referensnummer

2021/1185

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Veberöd ligger 2 mil öster om Lund och det finns bra bussförbindelser till både Malmö och Lund. Svaleboskolan är en F-9 skola där tjänsten främst avser 4-6, som är en egen enhet. Vi arbetar i arbetslag kopplade till mentorskapet och även i ämnesarbetslag. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor på en skola med ett aktivt pedagogiskt ledarskap och levande pedagogiska diskussioner.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i matematik och idrott samt övriga förekommande läraruppgifter i årskurs 4-6. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan. Mentorskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet i matematik och idrott. Du som söker är en lärare som är samarbetsinriktad, engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra sin undervisning. Du ser det som en självklarhet med ett tydligt ledarskap i klassrummet. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever.

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Kontaktperson(er)

  • Elisabet Malmström, 046-3593598

Facklig(a) företrädare

  • Jennifer Laurin Lärarförbundet, 0766-310358

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare i matematik och idrott till Svaleboskolan i Veberöd

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen