skoljobb.se

logga

Grundskollärare i Matematik till Ekholmsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Grundskollärare i Matematik till Ekholmsskolan

Om arbetsplatsen

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Ekholmsskolan är en åk 7-9 grundskola, grundsärskola och en grupp för elever inom autismspektrum. Vi utgår alltid från eleven i centrum där lärande, trygghet och arbetsro den grund som skolans verksamhet vilar på. Grundskolan har ca 370 elever och 50 medarbetare.

Vi på Ekholmsskolan arbetar målmedvetet och kollegialt med det professionella förhållningssättet och främjande elevhälsoarbetet så att alla elever ges förutsättningar att maximera sitt lärande och nå högre måluppfyllelse i en trygg inkluderande skolmiljö. Ekholmsskolan är en inspirerande skola där det finns det stora möjligheter att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla skolan utifrån nuvarande och framtid utmaningar.

I undervisningen utgår vi från tydliga pedagogiska planeringar i alla ämnen. Vi eftersträvar en tydlig och strukturerad undervisning, men också att eleverna är delaktiga i planeringen av innehåll och arbetssätt i sitt skolarbete. För att nå ett bra resultat eftersträvar vi en bra samverkan mellan hem och skola.

Arbetsbeskrivning

Du kanske är vår nya matematikkollega som ska jobba med våra elever i åk 7-9. Hos oss får du möjlighet till nära kollegialt samarbete och individuell utveckling!

Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer att arbeta aktivt utifrån ett inkluderande arbetssätt, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att skapa undervisning som grundar sig i elevernas nyfikenhet och förutsättningar. 

Mentorskap kan komma att ingår i tjänsten. Du förväntas delta i ämnes- och mentorslags samarbeten samt i skolans övriga gemensamma utvecklingsarbete.  

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation i matematik åk 1-9. Lärarlegitimation i annat ämne är särskilt meriterande

Vi söker dig med stort engagemang att förbättra elevernas studieresultat och välbefinnande. Du har ett starkt intresse för att utveckla din undervisning i nära samverkan med lärarkollegor och elever. Vi tror att du har ett positivt förhållningssätt, ett anpassat arbetssätt, tycker om att samarbeta, engagera dig i och lyssna på eleverna för att se varje elevs och grupps behov och förutsättningar. Har du erfarenhet där du har visat på god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och välbefinnande är det extra kvalificerande  

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.  

Information om tjänsten

Tillträde: 10 jan 2022

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 8145

Dela detta jobb

logga
Grundskollärare i Matematik till Ekholmsskolan

Linköpings kommun