skoljobb.se

Grundskollärare i musik åk 1-6 (vikariat)

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Grundskollärare i musik åk 1-6 (vikariat)

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Bråstorpskolan (skolår F-6 och fritids) ligger centralt i Motala med gång- och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. Fritidshemmet arbetar med utomhuspedagogik och entreprenörskap som medel för lärande. Skolan har som devis; ”Grundläggande kunskaper för livet” och vi lägger vår energi på en mångfald metoder för att möta alla elevers behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i musik på Bråstorpskolan vilket motsvarar 60%. Det finns dock möjlighet att fylla ut tjänsten med andra ämnen och/eller att jobba på fritids, detta sker efter överenskommelse med rektor och kan anpassas efter dina önskemål.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha grundskollärarexamen med tillhörande legitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i musik. Vi söker dig som självständigt kan leda en grupp, men samtidigt är bra på att samarbete med andra lärare. Du tycker att det är viktigt med struktur, noggrannhet och att möta eleverna på deras kunskapsnivå.

Tjänsten är ett föräldravikariat.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare i musik åk 1-6 (vikariat)

Motala kommun