skoljobb.se

Grundskollärare i spanska till Vallåsskolan

Ansök nu

Grundskollärare i spanska till Vallåsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Vallåsskolan är en stolt mångkulturell skola med cirka 650 elever i F-9-spannet. Skolan växer och vi söker nyfikna medarbetare som vill lära och utvecklas tillsammans med oss på vår resa i en föränderlig tid!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en spanskalärare som brinner för att arbeta språkutvecklande och som är skicklig på att anpassa undervisningen utifrån den enskilda eleven och undervisningsgruppens intressen och behov. Hos oss ser vi det som som en självklarhet att samverka med kollegor såväl i ansvariga ämnen som i ämnesöverskridande projekt.

Värt att veta är att vår skola kännetecknas av att vi möter eleverna där de är och vår organisation rustar inför framtiden med kunskap och värdegrund som viktiga grundpelare. Vi bedriver ett positivt utvecklingsarbete där organisationen stödjer skapandet av det lustfyllda lärandet, rutiner skapas för att de viktiga strukturerna ska fungera och samverkan stärks mellan alla personalkategorier för att kunna verka professionellt och skapa en glädjefull vardag tillsammans.

Rekryteringsprocessen kommer påbörjas under pågående annonseringstid, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen i spanska, gärna i kombination med annat ämne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Grundskollärare i spanska till Vallåsskolan

Halmstads kommun