skoljobb.se

Grundskollärare i Svenska, matematik och specialpedagogik.

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Grundskollärare i Svenska, matematik och specialpedagogik.

Om arbetsplatsen
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. 

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut. 

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag. 

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus. 

Arbetsuppgifter
Som lärare kommer du att arbeta med undervisning och stöd till elever i årskurs 4-6. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokument och skolans åtaganden. Att hitta strategier för att nå varje elev och stärka dem i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling är en viktig del i ditt uppdrag.

Du deltar i utvärdering och utveckling av skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning. Inför kommande läsår gör Hammarö kommun en digital satsning vilket möjliggör en ”en till en-undervisning”.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare åk 1-6 med behörighet i svenska, matematik och specialpedagogik. Du är en driven och positiv lärare och vill vara med och utveckla skolans verksamhet tillsammans med andra.

Vi ser att du är en tydlig ledare i klassrummet och har en personlig mognad och ett professionellt bemötande av föräldrar, elever och medarbetare. Du drivs av att skapa ett lärande utifrån elevens intresse och planerar undervisningen utifrån gruppens och elevernas individuella behov.

Du har höga positiva förväntningar på eleverna och kan kommunicera mål, kunskapsutveckling och är väl insatt i skolans styrdokument och att arbeta mot läroplanens mål. Lagarbete och kollegialt lärande är en naturlig del i ditt arbete.

Vi sätter därför stor vikt på din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i digitala miljöer.

Vid frågor kontakta rektor via mail och lämna telefonnummer för att bli uppringd.
Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan
Referensnummer:   20018169BI

Anställning
Arbetstid: Dagtid.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Sista ansökningsdag
2018-07-29
Arbetsplats
Hammarö Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Maria Brodd
Rektor, Hammarlunden f-6 054-515032 maria.brodd@hammaro.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktce
054-515000 vxl

Dela detta jobb

Grundskollärare i Svenska, matematik och specialpedagogik.

Hammarö kommun